Pleuni Cant

Psychologe & Bezieler Praktijk De Sprong

Hoe mij contacteren:

pleuni.cant@praktijk-desprong.be

0475/785.301

Zit je vast in patronen, is loslaten moeilijk? Of zit je met de handen in het haar wat opvoeding betreft? Ik wil je graag begeleiden met concrete handvaten.

In 2006 studeerde ik af als klinisch psychologe en combineerde ik lang het onderwijs en de psychologische praktijk (werkte in de Sleutel, de kinderpsychiatrie, in een praktijk, …). Nog steeds eigenlijk. Ik ben nu deeltijds zorgcoördinator op een middelbare school en bouwde daarnaast deze praktijk op.

In okt.2019 werd deze uitgebreid tot een multidisciplinair team met mensen die een gelijkaardige visie erop nahouden: verbinding staat centraal. Er is altijd wel een oplossing en die is voor iedereen verschillend, de cliënt is hierin leidend (niet met lange ‘ij’ ;-)). Dus er 1 kader op nahouden is vaak onvoldoende.

Ik werd ondertussen triple P geaccrediteerd en behaalde een master in NLP. Tevens deed ik 2/4-jarige experiëntiële en gedragstherapeutische opleiding. Ik beviel toen van mijn oudste kind en heb de draad nadien niet meteen opgenomen. Ondertussen ben ik fiere moeder van 3+2+1 kinderen (mama, plusmama, pleegmama).

Tot slot, echtheid, verbinding maken en eerlijkheid vind ik su-per-belangrijk: zowel van jullie naar mij als ik naar jullie. Dus aub bij bedenkingen, vragen of een slechte match zeker zeggen! Dan help ik graag met verder zoeken.


Prijzen:

Consult: € 70 voor 50 minuten
Telefonisch of online consult: € 40 voor 25 minuten
Verslag: € 40 per verslag
Kan cash, overschrijving (voorkeur) of via app betaald worden.

Een afspraak maken

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Een afspraak maken is mogelijk via mail pleuni.cant@praktijk-desprong.be of gsm: 0475/785.301

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag minstens 24u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend.