Nikki Beckx

Psychologe, therapeut in de interactionele vormgeving (i.o.)

Hoe mij contacteren:

nikki.beckx@praktijk-desprong.be

0486/451.847

Graag ga ik samen op pad. Zoeken wat jij nodig hebt, wat er ontbreekt, waar je naartoe wil,… Ook al is dit nog niet duidelijk. We onderzoeken dit samen, op jouw tempo en op een manier die bij jou past.

Ik ben in 2005 afgestudeerd als klinisch psychologe. In hetzelfde jaar ben ik gestart als verantwoordelijke in de kinderopvang. Het coachen van het team, de ondersteuning van de ouders zijn onderdelen van mijn job waar ik de meeste energie uithaal. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding ‘integratieve psychotherapie binnen de interactionele vormgeving’. Hierbij worden verschillende therapeutische stromingen in interactie gebracht tot een nieuw model en wordt gesprekstherapie gecombineerd met andere methodieken. Deze therapievorm maakt het mogelijk om op maat te werken wat ik erg belangrijk vind.


WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

Alle problematieken zijn welkom.

Doelgroep: volwassenen en jongeren (vanaf 16 jaar)


Prijzen:

Sessie: € 60 voor 50 minuten
Online is ook mogelijk (zelfde prijs)

Een afspraak maken

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Een afspraak maken is mogelijk via mail nikki.beckx@praktijk-desprong.be of gsm: 0486/451.847

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag minstens 24u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend.