Iris Valkenborg

opvoedcoach

Hoe mij contacteren:

iris.valkenborg@praktijk-desprong.be

0475/607.665

In 2005 behaalde ik aan de Plantijn Hogeschool mijn bachelor in de Orthopedagogie. Kort daarna kon ik aan de slag als opvoedster-begeleidster in een Multi Functioneel Centrum in het Antwerpse.

Ik werkte er 10 jaar lang met kinderen met gedrags- en emotionele moeilijkheden tussen 8 en 13 jaar in een residentiële setting.

Ik leerde er onder andere de hulpvraag van de kinderen en hun gezin te analyseren, na te gaan wat hun mogelijkheden waren en daarop in te spelen.

Na 5 jaar in een leidinggevende functie (o.a. in een kinderdagverblijf) keer ik als De Opvoedcoach terug naar mijn grote liefde: het werken met en voor kinderen. 

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

Als pedagogisch coach denk ik graag oplossingsgericht mee met ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar, bij uitdagingen rond verschillende opvoedingsthema’s: positief opvoeden, grenzen stellen op een positieve manier, belonen en straffen, omgaan met emoties en angsten, gedoe rond schermpjes-tijd, ruzies tussen broers en zussen, moeilijkheden bij (een vermoeden van) ASS of ADHD, moeilijkheden rond luisteren, eten, slapen, zindelijkheid, enz.

In Praktijk De Sprong ondersteun ik vooral ouders en andere eerstelijns-opvoeders (bvb grootouders, plus-ouders, enz.), maar ook voor iedereen die beroepsmatig bezig is met het begeleiden van kinderen wil ik iets betekenen.
Zo kunnen professionals bij mij terecht voor vorming rond een bepaald thema, observatiemomenten (+ handelingsplan + begeleiding bij de uitvoering van dat handelingsplan) en brainstormsessies. 

Meer informatie over wie ik ben en wat ik precies doe, vind je op mijn website https://deopvoedcoach.be


PRIJZEN:

Sessie: € 65 voor 60 minuten
Betalen kan onmiddellijk na de sessie: cash, via Payconiq of overschrijving. 

EEN AFSPRAAK MAKEN

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Een afspraak maken is mogelijk via mail iris.valkenborg@praktijk-desprong.be of gsm: 0475/607.665

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag minstens 24u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend.