Pleuni Cant – psychologe

Pleuni Cant – psychologe


In 2006 studeerde ik af aan Ugent als klinisch psychologe. Tijdens mijn laatste licentie-jaar volgde ik een basisopleiding experiëntiële psychotherapie aan het BUC. Terwijl behaalde ik ook mijn aggregaatsdiploma. Kort na mijn studies heb ik verschillende klinische ervaringen (De Sleutel, UKJA, …) opgedaan, 2 jaar therapie-opleiding gevolgd en terwijl ook les gegeven in het volwassenonderwijs/hoge school.


Ik werkte tot sept.2019 nog grotendeels als leerlingbegeleidster en lid van het directieteam in een middelbare school. Vanaf 1 sept.2019 werk ik als zorgcoördinator in een andere middelbare school dichter bij huis, zodat ik  me meer kan toeleggen op psychologische begeleidingen.


Mensen zeggen vaak dat ‘praten helpt’ en dat klopt. Maar feit is dat sommige mensen het liever meer concreet zien en iets willen doen. Om hieraan tegemoet te komen schoolde ik me bij als practitioner en master in NLP. Inzake opvoedingsproblematieken ben ik Triple P-geaccrediteerd. Ik geloof heel hard dat er voor iedereen een oplossing/handleiding is en dat je enkel moet vinden wat voor jou werkt. Soms zal dat praten zijn, soms spelen, soms relaxatietechnieken, soms een stappenplan opstellen, … ik ga graag mee op zoek naar een oplossing!


Mijn interessegebieden: vastzitten in patronen, communicatieproblemen, life choices, opvoedingsproblemen, faalangst, …


Ik ben een erkend psychologe door de Psychologencommissie, heb een psychologenvisum en heb een ondernemingsnummer.


Los daarvan ben ik moeder van 3 prachtige kinderen die uit mijn buik zijn gekomen en twee geweldige pluszonen en een ongelooflijke pleegdochter die mijn hart zijn binnengewandeld.


 


Adres

Adres: Albert Dickschenstraat 48, 2610 Wilrijk

Algemene email: pleuni.cant@praktijk-desprong.be

Algemene tel: 0032/470233745

Openingsuren

Op afspraak

Volg ons

Copyright © All Rights Reserved.