Lenny Backeljauw – gezinsconsulente en individuele coach

Lenny Backeljauw – gezinsconsulente en individuele coach


In 2018 studeerde ik af binnen het domein orthopedagogie. Momenteel studeer ik voor mijn master Klinische psychologie en vind ik het ook belangrijk om mezelf steeds te verdiepen in verschillende thema’s. Naast mijn beroep als gezinsconsulente en individuele coach, werk ik ook als opvoedingsconsulente bij Kwadraat, binnen twee filialen van het ‘Huis van het Kind’. Voordien ben ik werkzaam geweest binnen het crisisteam-18, een afdeling van het CAW en ben ik ook werkzaam geweest binnen verschillende leefgroepen binnen de bijzondere jeugdzorg en binnen de zorg voor (jong)volwassenen met autisme en bijkomende mentale en fysieke beperkingen.


Mensen en gezinnen versterken vanuit de eigen krachten is mijn passie en ook datgene waar ik naar streef. Samen komen we tot oplossingen en versterken we jouw/jullie kijk op het leven. Bruggen bouwen naar dat wat jij nodig hebt, maakt dat elk gesprek gebaseerd is op het individu of het gezin dat voor mij zit, net omdat iedereen anders is en iedereen andere wensen en verlangens heeft.


Vertrouwen van mijn cliënten is voor mij heel belangrijk daarom start elk gesprek, elke ontmoeting, vanuit het idee dat elke persoon voor mij een onbeschreven blad is, een nieuw avontuur om te ontdekken, zonder oordeel en zonder veroordeling, wat mogelijk wordt gemaakt door mijn onvoorwaardelijke acceptatie.


 


 


 


Adres

Adres: Albert Dickschenstraat 48, 2610 Wilrijk

Algemene email: pleuni.cant@praktijk-desprong.be

Algemene tel: 0032/470233745

Openingsuren

Op afspraak

Volg ons

Copyright © All Rights Reserved.