Annelies Heijlen

Jobcoach

Hoe mij contacteren:

annelies.heijlen@praktijk-desprong.be

0497/455.700

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de KUL als Arbeids-en organisatiepsychologe en ik kwam al snel op een HR-dienst terecht.  Ik heb vervolgens 14 jaar als HR generalist gewerkt.  Ik heb echter altijd een zeer sterke interesse gehad in het klinische en in 2019 heb ik besloten om het roer om te gooien.  Zo ben ik toen gestart met een postgraduaat psychotherapie in de Interactionele Vormgeving, een vierjarige opleiding waarin we een integratieve en eclectische kijk hebben op psychotherapie.
Momenteel werk ik als psychologe, loopbaanbegeleider, stress en burn-outcoach en heb ik ook een opleiding studiekeuzebegeleiding gevolgd.  Ik werk steeds vanuit mijn hart en mijn sterke intuïtie.  Verder heb ik een grote dosis empathie, ben ik creatief maar ook authentiek en eerlijk.  Met deze eigenschappen begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zingeving.  Dit kan op basis van een goed gesprek, maar ik gebruik ook creatieve werkvormen, zoals het werken met beelden, figuren, tijdlijn enz.  Dit alles op maat van de cliënt.

In Praktijk De Sprong werk uitsluitend als jobcoach.

Ik ben mama van twee, hoogsensitief, ik hou van lezen, haakwerkjes, kaarsen en schilderijen maken.  Maar ik kan ook genieten van eens weg te gaan, liefst niet te veel en liefst ook niet te druk…  Het kind in mij komt naar boven wanneer ik naar sprookjes en fantasy kan kijken.  Ik ben vooral fan van Harry Potter en Disney.  Ik probeer net zoals Alice met heel veel verwondering in Wonderland te staan.
Maar ik ben vooral gepassioneerd door verhalen.  Wie weet hoor ik jouw verhaal wel snel?”
Doelgroep: Zit je met iets, voel je je niet helemaal goed in je vel of heb je gewoon nood aan een luisterend oor? Ben je zelf een HSP en weet je niet goed hoe hiermee om te gaan? Wordt er in jouw ogen te veel van je verwacht door de maatschappij waar we nu in leven en kom je niet tot rust?  Zit je met één of meerder loopbaanvragen en heb je behoefte aan perspectief? Of is er nog iets helemaal anders? Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom!


Prijzen:

Loopbaanbegeleider: indien je recht hebt op loopbaancheques van de VDAB: € 40 voor 4u, € 80 voor 7u. 
Indien je geen recht hebt op loopbaancheques en studiekeuzebegeleiding: € 80 per uur.
Kan cash of via payconiq betaald worden.

Een afspraak maken

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Een afspraak maken is mogelijk via mail annelies.heijlen@praktijk-desprong.be of gsm: 0497/455.700

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag minstens 24u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend.