Anneleen Vandevenne

Integratieve psychotherapeute Energie en Vitaliteit volwassenen

Hoe mij contacteren:

anneleen.vandevenne@praktijk-desprong.be

0491/896.479

Ik ben 38 jaar geleden opgegroeid te midden van de natuur en voel me hier ontzettend mee verbonden. Gaan wandelen in de bossen of aan zee brengt me telkens weer in contact met ‘mijn eigen natuur’. Mijn hart klopt ook ontzettend voor mensen, voor de eigenheid van ieder persoon. Daarnaast ben ik gefascineerd door het ritme en de fasen van het leven, die elk hun eigen energie uitstralen. Met perioden was het een hele uitdaging voor mij bij mijn ware natuur te blijven. Momenten van ploeteren, weinig energie, moeilijk vooruit geraken, me niet goed in mijn vel voelen. Kennis, inzichten en ervaringen in hoe mezelf te ontladen van stress/spanningen/emoties en hoe mezelf op te laden met nieuwe energie, maakte dat ik me weer voelde stralen. Het bracht me tevens dichter bij mezelf, bij mijn kwaliteiten, valkuilen en behoeften. Want ‘Wat past bij jeZelf, stroomt vanZelf’. Deze rijkdom blijf ik integreren in mijn dagelijkse leven.

Ik wens het iedereen toe zichzelf energiek te voelen, een gerichte focus te hebben, innerlijke rust te ervaren, een fijn contact te hebben met zichzelf en anderen, zich zelfzeker te voelen, zijn/haar eigen missie uit te dragen…Als je een vraag hebt hiernaar, ga ik graag samen op weg met jou en kijk ik graag mee naar wat jij nodig hebt hierin.

Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Gezondheidspsychologie en ik heb nadien een opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd. Daarnaast oriënteerde ik mij verder in de leer van de 5 transformaties en in energetisch werk o.a. Personal Clearing. De tiental jaren ervaring in het werkveld als hulpverlener binnen verschillende organisaties en teams hebben mij ontzettend verrijkt. Mijn visie is holistisch. Ik geloof dat er een continue wisselwerking is tussen lichaam en geest en er een voortdurende beweging is naar balans. We voelen ons energiek als er een natuurlijke balans is op zowel fysiek, mentaal, emotioneel/sociaal, energetisch en spiritueel vlak.

Ik bied gespreksbegeleiding en verschillende methoden aan om jezelf op te laden op de verschillende niveaus, afgestemd en op maat. Om kwaliteitsvolle begeleiding te kunnen blijven garanderen volg ik supervisie, intervisie en bijscholingen.

Ik kijk er al naar uit jou te mogen ontmoeten. Je bent heel welkom.

Aanmeldingsklachten

Stress, piekeren, spanningsklachten, stress, faalangst, burn-out, laag zelfbeeld, onzekerheid, weinig energie, onrust, hooggevoeligheid, vermoeidheid, emotionele moeilijkheden, vragen zelfbewustzijn, psychosomatische klachten


Prijzen:

Consult: € 65 voor 60 minuten
Er is geen bankcontact aanwezig

Ik ben lid van BNVIP vzw Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie vzw

Een afspraak maken

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Een afspraak maken is mogelijk via mail anneleen.vandevenne@praktijk-desprong.be of gsm: 0491/896.479

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag minstens 24u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend.