About Us

Soms zit een mens vastgeroest in patronen. Je wilt iets niet en rationeel weet je dat het anders zou ‘moeten’ lopen, maar het effectief doen blijkt niet zo evident. Waarom hebben we ook het gevoel dat iets ‘moet’? Dat het enkel dan ‘normaal’ is? Als iedereen zich zo eens voelt, is dát dan niet net de norm? Is iedereen uniek en dus niet norm-aal?

Zet jezelf terug aan het stuur van je wagen en kies zelf hoe jouw auto rijdt. We kunnen niet altijd kiezen wat ons overkomt, maar wel hoe we erop reageren. Autorijden gebeurt automatisch, maar misschien helpt het om de tijd te nemen en eens een andere route te nemen.

Het kan soms helpen om de dingen eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Of met een nieuwe geest van openheid en verwondering de dingen te bekijken. We begeleiden je er graag bij. Merk op: we lossen je ‘probleem’ niet op, maar houden je een spiegel voor zodat je zelf vindt wat je zoekt en zelf terug kunt kiezen voor wat jij wil, los van verwachtingen en zonder veroordelingen. We hebben allen een aparte specialisatie zodat er voor ieder wel zijn gading kan vinden. Als er toch nog iets anders nodig zou zijn, dan zoeken we graag met je mee. Je staat er niet alleen voor! Alles gebeurt steeds in overleg en op het tempo van de cliënt.